Reunió amb el Vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida (UdL), Joan Busqueta

11 d’octubre de 2019.

Membres de la Junta de l’Associació Cultural Castell de Gardeny de Lleida ens hem reunit amb el Vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida (UdL), Joan Busqueta, per establir futures línies de col·laboració. Aquesta primera trobada entre ambdues entitats ha suposat la nostra presentació oficial a la UdL i una primera presa de contacte amb la intenció de poder endegar iniciatives per a la recuperació del Castell de Gardeny.
En la reunió, l’associació cultural ha proposat a la UdL diferents àmbits de col·laboració, com ara la realització d’un curs en el marc de la Universitat d’Estiu de la UdL sobre el Turó de Gardeny, que estaria obert a totes aquelles persones que volguessin conèixer de primera mà aquest tresor cultural i artístic tan pròxim als lleidatans i tan poc conegut. L’associació també vol impulsar un arxiu de documentació, biblioteca i informació diversa sobre la història del Turó de Gardeny, així com dels Templers i dels Hospitalers al seu pas per Lleida.
Altres línies de treball conjunt passarien per publicitar l’entitat cultural a través de les plataformes de voluntariat lingüístic i de l’associació d’antics estudiants Alumni UDL.