TRANSPARÈNCIA

La finalitat de l’Associació Cultural Castell de Gardeny estan recollides en els estatus i aquestes són:

 

  1. Fomentar i promoure el coneixement i la difusió de tots els aspectes del Castell de Gardeny, de tot el turó i del seu entorn, tan en l’àmbit local, comarcal, regional, nacional, estatal i internacional.
  2. Divulgar el passat i present del conjunt monumental i de tot el turó i projectar la seva importància vers el futur.
  3. Agermanar el Turó de Gardeny amb el de la Seu Vella de Lleida pel caràcter monumental que comparteixen i pel seu paper tant significatiu en la història de Lleida.
  4. Contribuir a l’estudi artístic, històric, arqueològic, arquitectònic, cultural, social del Castell de Gardeny, de l’entorn i zona d’influència.
  5. Promocionar i patrocinar la reconstrucció del conjunt monumental i del seu en entorn. Dignificar defensar i protegir i contribuir a la seva  revitalització.
  6. Aconseguir ajuts i suports econòmics o d’altra mena, d’organismes i institucions públics, així com d’associacions, entitats, empreses o ciutadans i ciutadanes individualment considerats per a la reconstrucció, rehabilitació progressiva i ordenada del conjunt monumental i del seu entorn, així com destinar  les aportacions que l’associació disposi en la consecució dels objectius o fins indicats.
  7. Cooperar i col·laborar amb els propietaris, administradors, etc… del conjunt monumental del castell i l’entorn per tal de realitzar aquelles actuacions que suposin un benefici.